Menu
Profili
Gjuhe

Aeroflo 60 - sistemi i aerodromit

Çmimi: 107,920.00lek
 • Kodi:
  581
 • Pesha:
  18.000 kg

Aeroponikë me gjashtëdhjetë fole

I njohur për rendimentet e larta , AeroFlo është tashmë në treg në Bullgari. AeroFlo ajros në mënyrë të përsosur tretësirën ushqyese, duke shpërndarë oksigjen, ujë dhe lëndë ushqyese në rrënjë në kombinime ideale . Ky sistem i bën bimët më të forta dhe më elastike dhe optimizon produktivitetin e tyre.

 • dimensionet: 325/100/56 cm (3 m2)
 • Kapaciteti i rezervuarit: 240L
 • Kopshtarë, shkencëtarë dhe studiues të panumërt janë të bindur se asnjë sistem tjetër nuk jep rezultate kaq të mira. Shkencëtarët e NASA-s i kanë përdorur këto sisteme për 15 vjet për të studiuar mundësitë e metodave hidroponike.
 • Sistemet AeroFlo janë modulare dhe të shkallëzueshme dhe lehtësisht të adaptueshme për aplikacione të ndryshme:
 • AF14 përshtatet lehtësisht në një ballkon apo edhe pas një dritareje;
 • AF60, me rezervuarin e tij të madh, është i përshtatshëm për një serë;
 • AF20 dhe AF28 janë mjaft të ulëta për t'u përshtatur në një serë tuneli ose serë shtëpie;
 • AF56 B dhe AF84 B janë edhe më të ulëta (32 cm), të përshtatshme për nevoja më profesionale.
 • GHE gjithashtu zbaton projekte me porosi në varësi të nevojave të klientit;

Aeroponika është një metodë kultivimi në të cilën përdoret një sasi minimale e substratit, dhe rrënjët varen drejtpërdrejt në një dhomë ajri dhe spërkaten drejtpërdrejt me një tretësirë ushqyese. Sistemet aeroponike janë burime të besueshme të prodhimit të shkëlqyer!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë