Menu
Profili
Gjuhe

TA GrowStream 40 - Sistemi Aeropon

Çmimi: 86,322.00lek
 • Kodi:
  579
 • Pesha:
  24.000 kg

Aeroponikë me dyzet fole

I njohur për rendimentet e tij të larta, GrowStream është tashmë në treg në Bullgari. GrowStream ajros në mënyrë të përsosur tretësirën ushqyese, duke shpërndarë oksigjen, ujë dhe lëndë ushqyese në rrënjë në kombinime ideale. Ky sistem i bën bimët më të forta dhe më elastike dhe optimizon produktivitetin e tyre.

Dhuratë falas për çdo sistem!

 • dimensionet: 224/105/57 cm (2.40 m2)
 • Kapaciteti i rezervuarit: 200L
 • Kopshtarë, shkencëtarë dhe studiues të panumërt janë të bindur se asnjë sistem tjetër nuk jep rezultate kaq të mira. Shkencëtarët e NASA -s i kanë përdorur këto sisteme për 15 vjet për të studiuar mundësitë e metodave hidroponike.
 • Sistemet GrowStreams janë modulare dhe të shkallëzueshme dhe lehtësisht të adaptueshme për aplikacione të ndryshme:
 • AF14 përshtatet lehtësisht në një ballkon apo edhe pas një dritareje;
 • AF60 , me rezervuarin e tij të madh, është i përshtatshëm për një serë;
 • AF20 dhe AF28 janë mjaft të ulëta për t'u përshtatur në një serë tuneli ose serë shtëpie;
 • AF56 B dhe AF84 B janë edhe më të ulëta (32 cm) , të përshtatshme për nevoja më profesionale.
 • GHE gjithashtu zbaton projekte me porosi në varësi të nevojave të klientit;

Aeroponika është një metodë kultivimi në të cilën përdoret një sasi minimale e substratit, dhe rrënjët varen drejtpërdrejt në një dhomë ajri dhe spërkaten drejtpërdrejt me një tretësirë ushqyese. Sistemet aeroponike janë burime të besueshme të prodhimit të shkëlqyer!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë