Menu
Profili
Gjuhe

Dutch Pot Hydro 1m2 - sistem hidroponik

Çmimi: 43,523.00lek
  • Kodi:
    572
  • Pesha:
    14.000 kg

Sistemi hidroponik

Sistem hidroponik jashtëzakonisht i lehtë për t'u montuar dhe përdorur për 12-60 bimë, i përshtatshëm për profesionistë dhe fillestar . Tubat e gjata, duke ushqyer çdo tenxhere me tretësirë, lejojnë ndryshimin e vendeve të tenxhereve në çdo kohë. I mbrojtur nga rrjedhjet!

Për çdo sistem - një dhuratë falas!

  • dimensionet 120 x 100 x 67 cm
  • Madhësia e rezervuarit 60L
  • e bërë nga plastika e fortë, e mbrojtur nga UV siguron rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme, lulëzim të shkëlqyer dhe korrje të shkëlqyera

Kopshtaria hidroponike është arti i rritjes së bimëve, erëzave, perimeve dhe luleve pa tokë. Në vend të kësaj, bimët rriten në një zgjidhje me bazë ushqimore, e cila mund të përbëhet nga uji, perliti, rëra - çdo mjedis që mund të sigurojë mbajtje të mirë të ujit dhe kullim. Mënyra më e mirë për të filluar me hidroponikë është një komplet që do t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë udhëzime të mira për të filluar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë