Menu
Profili
Gjuhe

Prerje - një tabaka për prerje

Çmimi: 10,864.00lek
  • Kodi:
    570
  • Pesha:
    2.600 kg

sistem për prerje (klone) - 27 copë .

Sistem jashtëzakonisht i mirë për zhvillimin e bimëve energjike, të shëndetshme dhe adaptive me një sistem rrënjor të fortë. CuttingBoard mund të përdoret nga profesionistë dhe fillestarë, si dhe nga studiues, mësues dhe profesorë të botanikës. I përshtatshëm për rrënjosjen e pemëve frutore, arrave dhe bajameve, shkurre dekorative, fruta, perime dhe lule.

  • Përmasat: 66x30x14cm
  • Kapaciteti: 13 L
  • Numri i lojërave elektronike: 27

KUJDES! Mos i lini prerjet tashmë të rrënjosura për një kohë të gjatë, sepse rrënjët e tyre mund të ngatërrohen dhe të bëhen të vështira për t'u hequr dhe zbërthyer.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë