Menu
Profili
Gjuhe

RainForest 2 - sistem hidroponik

Çmimi: 31,934.00lek
 • Kodi:
  569
 • Pesha:
  5.000 kg

Sistemi aeroponikë, kosha 15cm për 6 bimë

Rainforest 2 preferohet nga kultivuesit që duan të rritin bimë të mesme dhe të mëdha. Spërkatësi ajros tretësirën ushqyese, më pas e spërkat butësisht në rrënjë.

Dhuratë - një grup plehrash sipas zgjedhjes suaj!

Rainforest është koncepti më i fundit i zhvilluar nga General Hydroponics në Kaliforni. Ky brez i moduleve të impiantit ofron të gjitha avantazhet e një sistemi të plotë dhe kombinon në një pajisje të gjitha vetitë e sistemeve të vogla kompakte. Pompa centrifugale inovative krijon një mjegull të imët pikash, një zgjidhje ushqyese që arrin çdo rrënjë. Kapaciteti i madh i rezervuarit ndihmon në stabilizimin e niveleve të PH dhe EC.

Përmbajtja e kompletit:

 • Rezervuari 65 litra
 • Spërkatës Vortex
 • mbulesë fole 6x15cm
 • Shporta me rrjetë 6 x 15 cm
 • Përmasat: 63x63x43cm.

Kopshtaria hidroponike është arti i rritjes së bimëve, erëzave, perimeve dhe luleve pa tokë. Në vend të kësaj, bimët rriten në një zgjidhje me bazë ushqimore, e cila mund të përbëhet nga uji, perliti, rëra - çdo mjedis që mund të sigurojë mbajtje të mirë të ujit dhe kullim. Mënyra më e mirë për të filluar me hidroponikë është një komplet që do t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë udhëzime të mira për të filluar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë