Menu
Profili
Gjuhe

AquaFarm - sistem hidroponik

Çmimi: 8,757.00lek
 • Kodi:
  565
 • Pesha:
  5.400 kg

efikas, i besueshëm, i lehtë për t'u përdorur dhe ekonomik

AquaFarm dhe sistemet më të vogla WaterFarm bazohen në sistemin e parë hidroponik "shtëpi", i ndërtuar në vitin 1975. Bimët janë të rrënjosura në një shtresë balte të zgjeruar mbi një rezervuar me tretësirë ushqyese, e cila pompohet përmes një "kolona ajri" dhe në në të njëjtën kohë të gazuar. Kështu, tretësira e pasuruar me oksigjen vërshon vazhdimisht rrënjët, duke siguruar rritje të jashtëzakonshme.

në komplet:

 • pompë ajri ACO-2201 - 220V, 1.8W; presion> 0,012Mpa, 1,3L/min - me 1 vit garanci
 • rezervuar i madh, duke lejuar stabilizimin e lehtë të zgjidhjes së punës;
 • hapësirë e mjaftueshme për rrënjët
 • Sistemi vjen me udhëzime të thjeshta dhe të detajuara për montim dhe përdorim me mirëmbajtje minimale siguron rritje të shpejtë dhe të qëndrueshme, lulëzim të shkëlqyer dhe rendiment të shkëlqyeshëm
 • dimensionet 46x46x43cm, vëllimi total afërsisht 45l, vëllimi efektiv 35l

Kopshtaria hidroponike është arti i rritjes së bimëve, erëzave, perimeve dhe luleve pa tokë. Në vend të kësaj, bimët rriten në një zgjidhje me bazë ushqimore, e cila mund të përbëhet nga uji, perliti, rëra - çdo mjedis që mund të sigurojë mbajtje të mirë të ujit dhe kullim. Mënyra më e mirë për të filluar me hidroponikë është një komplet që do t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë udhëzime të mira për të filluar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë