Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES OZONATORËT Ozoni i Kornuallit

Ozoni i Kornuallit

Çmimi: 7,245.00lek
 • Vlerësimi:
 • Kodi:
  557
 • Pesha:
  0.472 kg

Ozoni është një formë jashtëzakonisht aktive e oksigjenit.

Ka një efekt të fortë oksidues në të gjitha substancat, kështu që përdoret për të neutralizuar aromat dhe gazrat, bakteret dhe viruset, mikroorganizmat dhe dëmtuesit. Ozonatori Cornwall është një pajisje që lufton dhe shkatërron në mënyrë efektive aromat, tymrat dhe sporet!Pajisja ka një kohëmatës të integruar për ndezje dhe fikje automatike, i lehtë për t'u instaluar dhe efektiv për shpërndarjen e ozonit në dhomë përmes një ventilatori.

Eliminon:


- aromat (p.sh. myku, cigaret, tualetet e maceve) dhe gazrat e dëmshëm (p.sh. tretës organikë);
- viruset, bakteret, mikroorganizmat dhe sporet e mykut dhe kërpudhave;
- parandalon përhapjen e marimangave të pluhurit, irrituesve të kafshëve shtëpiake dhe buburrecave;
- sterilizon plotësisht ambientin në dhomë.

Të dhënat teknike:

 • Tensioni i hyrjes: + - 10% AC220V
 • Fuqia: 7 W
 • Emetimet e ozonit: 200 mg/h
 • Orari i punës: 0-30 minuta
 • Cikli i rregullueshëm i punës: 1 - 12 orë
 • Përmasat: 22x10.5x5 cm

KUJDES!

Ozoni mund të shkaktojë korrozion të pjesëve metalike dhe dëmtim të lëndës organike!


OZONI KA EFEKTE TË DËMSHME EDHE TE NJERIUT. PËR SIGURINË TË PLOTË, MOS QËNDRONI NË DHOM NDËRSA PAJISJA FUNKSIONON DHE AJRONI PAS KËSAJ.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Udhëzime për përdorim:

 • Instaloni ozonatorin me shirit të dyanshëm ose duke përdorur vrimat në pjesën e pasme të pajisjes, në një lartësi prej 1,2 m - 2 m dhe futeni në prizë. (Pajisja mund të përdoret dhe të përdoret siç duhet vetëm kur është e montuar në mur.)
 • Treguesi i energjisë do të ndizet automatikisht. Shtypni butonin "OPERATING INTERVAL" për të zgjedhur sa kohë do të duhet për t'u ndezur - 1 orë, 2 orë, 6 orë, 8 orë ose 12 orë. Treguesi do të tregojë kohën e caktuar. Cilësimi i parazgjedhur është 6 orë me ozonim për 20 minuta.
 • Vendosni kohën e dëshiruar për punë - 10 minuta, 20 minuta. ose 30 minuta
 • Kur të keni mbaruar konfigurimin, mbyllni kapakun.
 • Për të ndaluar, shtypni butonin "STOP" ose shkëputeni nga rrjeti elektrik.
 • Nëse nuk e përdorni pajisjen për një kohë të gjatë, hiqeni nga priza.Masat e sigurisë:

 • Mos e thithni direkt nga pajisja!
 • Mbajeni larg fëmijëve!
 • Ruajeni në vend të thatë dhe të freskët!
 • Nëse nuk e përdorni pajisjen për një kohë të gjatë, hiqeni nga priza!
 • Përdoreni vetëm kur pajisja është e varur në mur!