Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL meter ORCA grow film - film super reflektues

meter ORCA grow film - film super reflektues

Çmimi: 1,646.00lek
 • Kodi:
  539
 • Pesha:
  0.100 kg

ORCA Grow Film është bërë nga nanofibra me dendësi të lartë të ndërthurur në një sipërfaqe me veti unike - reflektivitet i lartë në të gjitha drejtimet dhe në të gjitha pjesët e spektrit.

 

ORCA e pasqyron dritën si flokë dëbore - edhe pse ato vetë janë transparente, së bashku ato formojnë një sipërfaqe edhe të bardhë.

 • rrotullim 1,37m x 7.62m
 • Për shitje në një matës linje

 

 • SIPËRFAQE E SHPËRNDARË - sipërfaqja e mikrofibërve jep një shpërndarje të madje të dritës në të gjitha drejtimet. Kjo heq pabarabartësinë në ndriçim ("pikat e nxehta"), edhe nëse sipërfaqja reflektuese nuk është e shtrirë.
 • SHKALLA E REFLEKTIMIT TË LARTË - 94% reflektimi në të gjithë spektrin e dritës së dukshme. ORCA Grow Film është materiali më i mirë reflektues. Zëvendësimi i filmit të vjetër reflektues me ORCA mund të përmirësojë efikasitetin me 30-75%.
 • Pasqyron rrezet infra të kuq që pasqyrojnë nxehtësinë, mban nxehtësinë në dhomë. 100%
 • DRITË E PADEPËRTUESHME, NUK E NDRYSHON SPEKTRIN . . . Drita e pasqyruar ruan karakteristikat e saj spektrale, kështu që ju merrni sa më shumë nga llambat tuaja.
 • JETËGJATË DHE I SHËNDETSHËM. Mos e merr një të metë.
 • I PAPËRSHKUESHËM NGA UJI, MUND TË JETË
 • UV-MBROJTUR DHE REZISTENT - bllokon emetimet e dëmshme ultravjollcë (<400nm) dhe nuk ndryshohet nga ekspozimi ndaj rrezeve UV.
 • prodhuar në Kanada; nuk përmban klor, plasticizues ose substanca shpërthyese

 

Rreshtimi i dhomës së rritjes me fletë është një opsion ideal për shpërndarjen e dritës brenda saj. Funksioni i filmit është të shpërndajë/përhapë dritën dhe të shmangë vendet e nxehta.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë