Menu
Profili
Gjuhe

Sistemi multiflow - hidroponik

Çmimi: 138,259.00lek
  • Kodi:
    534
  • Pesha:
    10.000 kg

Sistemet hidroponike me shumë rrjedhje janë sisteme hidroponike plotësisht të automatizuara që janë jashtëzakonisht efikase.

 

Sistemi i përmbytjes dhe kullimit me shumë rrjedhje zëvendëson shumë punë manuale në grooving, gjithçka që duhet të bëni është ta mbani rezervuarin tuaj plot me solucione të freskëta ushqyese dhe të ndryshoni ujin çdo javë, sistemi do të kujdeset për gjithçka tjetër. duke përdorur kovën kryesore për të automatizuar ciklin tuaj të ujitjes dhe kullimit. Kova kryesore ka dy çelësa lundrues brenda, kur kohëmatësi ndizet, mbush të gjitha enët në sistem automatikisht dhe çelsat parandalojnë tejmbushjen, dhe më pas e zbraz sistemin përsëri në rezervuar.

 

Sistemi i përmbytjes dhe kullimit me shumë rrjedhje përfshin:
 
- Kova kryesore - kontrollues
- Tank
- Vazo të brendshme me vrima kullimi
- Tenxhere në natyrë
- Të gjitha tubacionet dhe pajisjet e nevojshme
- Ne sistem NUK perfshihen mbajteset e tenxheres edhe pse ne foto shiten te ndara.
 
 

Kopshtaria hidroponike është arti i rritjes së bimëve, erëzave, perimeve dhe luleve pa tokë. Në vend të kësaj, bimët rriten në një zgjidhje me bazë ushqimore, e cila mund të përbëhet nga uji, perliti, rëra - çdo mjedis që mund të sigurojë mbajtje të mirë të ujit dhe kullim. Mënyra më e mirë për të filluar me hidroponikë është një komplet që do t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë udhëzime të mira për të filluar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë