Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES MIKROSKOPET Mikroskop me ndriçim LED 40x

Mikroskop me ndriçim LED 40x

Çmimi: 1,646.00lek
  • Kodi:
    523
  • Pesha:
    0.200 kg

Mikroskop xhepi me ndriçim të integruar LED

Kjo ju lejon të gjurmoni në detaje procesin e maturimit, si dhe të diagnostikoni saktë sëmundje të ndryshme në fazën më të hershme. Një ndihmës i domosdoshëm në marrjen e vendimeve të duhura për bimët tuaja.

  • Zmadhimi 40x
  • bateritë nuk përfshihen përfshirë
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë