Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Kontrolluesi GSE 10A - Kontrolli i lagështisë, temperaturës, presionit dhe shpejtësisë minimale

Kontrolluesi GSE 10A - Kontrolli i lagështisë, temperaturës, presionit dhe shpejtësisë minimale

Çmimi: 22,500.00lek
  • Kodi:
    47
  • Pesha:
    0.871 kg

Kontrolluesi dixhital i ventilatorit është një kontrollues i varur nga lagështia dhe temperatura për dhomat me ajër që hyn dhe del.

 

 

Kontrolluesi i ventilatorit mban lagështinë dhe temperaturën në dhoma konstante dhe presion të ulët për të shmangur avullimin e ajrit. Mund të kontrollohet lehtësisht: lagështia e dëshiruar, temperatura dhe presioni i ulët në dhomë rregullohen me anë të tre butonave. Tre drita LED tregojnë statusin e kontrollit dhe modalitetit.

 

 

Dimensionet dhe të dhënat teknike:
 
 
- Paketimi: WxHxD = 130x80x70mm
- Kontrolluesi: WxHxD = 160x100x90mm
- Projektuar për: 10A / 2x1'150W / TRIAC 2x16A
- Tensioni: 230 V / 50 Hz
- Sensori dixhital 5V, funksionimi në temperatura nga -55 ° C në + 125 ° C (-67 ° F deri + 257 ° F)
Saktësia 0,5 ° C nga -10 ° C në + 85 ° C
- Saktësia e lagështisë: ± 4,5% RH
- Klasa e mbrojtjes: IP54
 
 
 
 
Duhet të theksohet se gjatë përdorimit të kësaj pajisjeje, një zhurmë e lehtë mund të shfaqet në ventilator kur zvogëlohet.
 
 
 

Kontrollorët lehtësojnë shumë punën tuaj dhe sinkronizimin midis pajisjeve individuale në dhomën tuaj të rritjes.Ata ofrojnë kontroll të plotë mbi elementët që përbëjnë sistemet tuaja të ndriçimit dhe ventilimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

UDHËZIME PËR PËRDORIM

 

Gama e cilësimeve:

  • Temperatura: 20C ° - 30C °
  • Lagështia: 30% - 100%
  • Shpejtësia minimale: joaktive, 20% - 100%
  • Presioni negativ: 100% - 50%

 

Pajisja jepet me garanci per defekte per nje periudhe 2 vjecare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.