Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi INSTRUMENTET MATES MIKROSKOPET ActiveEye / Lumagny - mikroskop xhepi me ndriçim LED

ActiveEye / Lumagny - mikroskop xhepi me ndriçim LED

Çmimi: 1,745.00lek
  • Kodi:
    518
  • Pesha:
    0.046 kg

Mikroskop xhepi me ndriçim të integruar LED

 

 

Kjo ju lejon të gjurmoni në detaje procesin e maturimit, si dhe të diagnostikoni saktë sëmundje të ndryshme në fazën më të hershme. Një ndihmës i domosdoshëm në marrjen e vendimeve të duhura për bimët tuaja.

 

 

Zmadhimi deri në 100 herë

 

 

Mikroskopi është një pajisje e dobishme në kopshtari. Falë tij, ju mund të vëzhgoni si pjekurinë e bimëve tuaja, ashtu edhe fazat fillestare të infektimit me dëmtues që do t'ju shpëtonin nga sytë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë