Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AKSESORËT AKSESORË TË TJERË Fikës automatike pluhur 2 kg

Fikës automatike pluhur 2 kg

Çmimi: 115.00lek
  • Kodi:
    517
  • Pesha:
    7.000 kg

Siguri për serën tuaj!

Montuar në tavanin e dhomës, operuar në 68 ° C. Mbulon 22 m² me pluhur dhe shuan zjarret e kategorive A, B dhe C (përfshirë të shkaktuara nga rryma elektrike).

Për zjarre të tipit:

A: tekstili, druri, plastika.
B: llaqe, benzinë, bojëra dhe vajra
C: Instalime dhe pajisje me ngarkesë të ulët elektrike.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë