Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLUESIT Kontrolluesi GSE - Kontrolli i temperaturës, presionit dhe shpejtësisë minimale 10A

Kontrolluesi GSE - Kontrolli i temperaturës, presionit dhe shpejtësisë minimale 10A

Çmimi: 24,429.00lek
 • Kodi:
  46
 • Pesha:
  0.750 kg

Kontrolluesi dixhital i ventilatorit GSE është një kontrollues i ajrit të brendshëm i varur nga temperatura që hyn dhe del.

 

 

Kontrolluesi i ventilatorit e mban temperaturën e dhomës konstante dhe në një presion më të ulët për të shmangur avullimin e aromës. Mund të kontrollohet lehtësisht: temperatura e dëshiruar, shpejtësia minimale dhe presioni në dhomë rregullohen me anë të tre butonave. Ky kontrollues mund të përdoret vetëm si rregullues i ajrit që del nga ventilatorët nëse ka një rrjedhje natyrale të ajrit.

 

 

Të dhënat teknike:

 

 • Kontrolluesi: WxHxD = 160x100x100mm
 • Projektuar për: 2x5A / 2x1150W (2300W)
 • Volt: 230 V / 50 HZ
 • Sensori dixhital 5V Mat temperaturat nga –55 ° C në + 125 ° C (–67 ° F deri + 257 ° F)
 • Saktësia nga 0,5 ° C nga -10 ° C në + 85 ° C
 • Klasa e mbrojtjes IP54

 

 

Kontrollorët e bëjnë shumë më të lehtë për ju punën dhe sinkronizimin midis pajisjeve individuale në dhomën tuaj të rritjes. Siguroni kontroll të plotë mbi elementët që përbëjnë sistemet tuaja të ndriçimit dhe ventilimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë


UDHËZIME PËR PËRDORIM

Gama e rregullimeve:

 1. Temperatura: nga 20 ° C deri në -30 ° C
 2. Shpejtësia minimale: off, 20% deri -100%
 3. Presioni negativ: 100% deri në -50%

 

Pajisja mbulohet nga një garanci për defektet për një periudhë 2 vjeçare nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me një provë blerjeje (faturë parash). Nëse gjendet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci nuk mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimi nga persona të paautorizuar.