Menu
Profili
Gjuhe

Atami Wilma 10 - sistem hidroponik

Çmimi: 19,686.00lek
  • Kodi:
    501
  • Pesha:
    9.000 kg

Sistemi hidroponik Wilma 10 është një sistem hidroponik me dhjetë bimë i lehtë, i lehtë për t'u përdorur dhe i lehtë për t'u mbajtur.

 

 

Sistemi Wilma ten-link është një sistem ujitjeje me pika i përshtatshëm për t'u përdorur me çdo substrat, qoftë dheu, kokosi apo argjilë e zgjeruar. Dhe është ideale si për fillestarët ashtu edhe për fermerët me përvojë. Sistemet e ushqyerjes me pika ofrojnë rezultate më të mira se ujitja tradicionale manuale, sepse bimët kanë akses të vazhdueshëm në lëndët ushqyese që kërkojnë.

 

 

 

  • 116cm gjatësi x 58cm gjerësi x 43cm lartësi
  • Vazo lulesh 10 x 6 l
  • Rezervuari 60 litra.

 

 

 

Demonstrimi se si funksionojnë sistemet hidraulike Wilma - këtu

Shembull i montimit të sistemit hidraulik Wilma - këtu

 

 

 

Kopshtaria hidroponike është arti i rritjes së bimëve, erëzave, perimeve dhe luleve pa tokë. Në vend të kësaj, bimët rriten në një zgjidhje me bazë ushqimore, e cila mund të përbëhet nga uji, perliti, rëra - çdo mjedis që mund të sigurojë mbajtje të mirë të ujit dhe kullim. Mënyra më e mirë për të filluar me hidroponikë është një komplet që do t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet, duke përfshirë udhëzime të mira për të filluar.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë