Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi SISTEMET HIDROPONIKE / AEROPONIK / AQUA / UJITJE SISTEMET E PASTRIMIT TE UJIT Sistemi i osmozës ujore të kundërt Picobello / Wassertech

Sistemi i osmozës ujore të kundërt Picobello / Wassertech

Çmimi: 11,325.00lek
  • Kodi:
    498
  • Pesha:
    1.500 kg

Në shumë vende, cilësia e rubinetit ose e ujit të pijshëm është e dobët ose jo në nivelin e kërkuar.

Kjo mund të krijojë probleme në rritjen e bimëve për shumë arsye. Në kopshtarinë profesionale, uji trajtohet me një sistem osmozë të kundërt , me qëllim pastrimin dhe filtrimin e tij përfundimtar. Ky është një sistem filtrimi uji që heq dhe heq 95% të substancave të tretura në ujë, në mënyrë që fekondimi i duhur të bëhet i qetë. Ndryshe nga sistemet konvencionale të filtrimit, membrana osmozë duhet të zëvendësohet çdo 2 deri në 8 vjet me përdorimin e duhur.

Efekti është edhe më i madh kur uji i filtruar përzihet me 50% ujë rubineti. Lagështuesit dhe pajisjet e tjera në rrezik kalcifikimi mund të punojnë edhe me ujë të pastruar. Përzierja e insekteve kundër insekteve kërkon ujë të butë dhe kjo bëhet edhe me filtrim osmozë. Sistemet osmozë kërkojnë një presion prej të paktën 4 bar gjatë funksionimit dhe për këtë arsye duhet të lidhen me një rrjet uji ose të kontrollohen nga një pompë me presion të lartë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Të dhënat teknike:
- Kapaciteti: deri në 190 L / ditë
- Presioni i lejuar i funksionimit: 3.10 bar
- Raporti i ujërave të zeza / ujit me osmozë: 4.1 (mund të reduktohet në 2: 1 me ujë të mirë rubineti)