Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi POMPAT GURËT AJERUES HAILEA 100 mm Volume Qeramike AirStone - gur ajrosës për ngopjen e tretësirës ujore me oksigjen

HAILEA 100 mm Volume Qeramike AirStone - gur ajrosës për ngopjen e tretësirës ujore me oksigjen

Çmimi: 799.00lek
  • Kodi:
    481
  • Pesha:
    0.300 kg

Guri qeramik për ajrimin e tretësirës ujore

Gurët dhe unazat e ajrosjes janë një mënyrë e shkëlqyer për të ngopur solucionin e punës me oksigjen. Të zhytur plotësisht në rezervuar, ato lidhen me një pompë ajri.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë