Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi POMPAT GURËT AJERUES HAILEA 125 mm Round Polo Ceramic Airstone - gur ajrosës për ngopjen e tretësirës ujore me oksigjen

HAILEA 125 mm Round Polo Ceramic Airstone - gur ajrosës për ngopjen e tretësirës ujore me oksigjen

Çmimi: 381.00lek
  • Kodi:
    480
  • Pesha:
    0.101 kg


Zgjidhje akute prej guri aeracioni

 

Zhyteni shumë mirë në ujë para përdorimit në mënyrë që të mos dalë në sipërfaqe dhe të sigurojë një shpërndarje të njëjtë dhe madhësi minimale të flluskave të ajrit.

 

 

Gurët aerating dhe unazat janë një mjet i madh i ngopjes së zgjidhjes së punës me oksigjen. Krejtësisht të submersible në tank, ata lidhen me një pompë ajri.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë