Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi POMPAT GURËT AJERUES HAILEA 75 mm Round Polo Ceramic Airstone - gur ajrosës për ngopjen e tretësirës ujore me oksigjen

HAILEA 75 mm Round Polo Ceramic Airstone - gur ajrosës për ngopjen e tretësirës ujore me oksigjen

Çmimi: 250.00lek
  • Kodi:
    478
  • Pesha:
    0.024 kg

Guri për ajrimin e tretësirës ujore

Zhyteni shumë mirë në ujë para përdorimit në mënyrë që të mos notojë dhe të sigurojë shpërndarje të barabartë dhe madhësi minimale të flluskave të ajrit.

Gurët dhe unazat e ajrosjes janë një mënyrë e shkëlqyer për të ngopur solucionin e punës me oksigjen. Të zhytur plotësisht në rezervuar, ato lidhen me një pompë ajri.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë