Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES ONA ONA Breeze Fan - tifoz i aromës

ONA Breeze Fan - tifoz i aromës

Çmimi: 9,126.00lek
  • Kodi:
    456
  • Pesha:
    1.000 kg

Modeli i tifozëve ONA - Breeze tashmë është përditësuar dhe tashmë është vërtet i përballueshëm.

Është më i lehtë, përdor më pak energji duke përdorur një kovë ONA Gel 4 litra ose një kavanoz ONA Gel 4 litra . Kjo e bën ventilatorin Breeze ideal për largimin e aromave të padëshiruara. Neutralizon me sukses sipërfaqet deri në 160 metra katrorë (500 metra kub) për një periudhë 3-6 javë. Periudha do të ndryshojë në varësi të temperaturës së ambientit dhe lagështisë së dhomës.

Ventilatori Breeze është i aplikueshëm në shumë industri për shkak të efikasitetit dhe madhësisë së tij kompakte.

  • kapaciteti i kontejnerit: 4l
  • fuqia: 15 W
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë