Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi PËRFOCUES Stimuluesit e rritjes dhe sistemi i rrënjëve Mycoplant 20g (endomycorrhiza) - suplement rrënjë

Mycoplant 20g (endomycorrhiza) - suplement rrënjë

Çmimi: 2,271.00lek
  • Kodi:
    422
  • Pesha:
    0.025 kg

Mycoplant përmban spore të miceli endomycorrhizal (këto janë kërpudha të dobishme që jetojnë në simbiozë me rrënjët)

Ato mbështesin sistemin rrënjor në përthithjen e plehrave, elementëve gjurmë dhe ujit. Mikoriza gjithashtu përmirëson aktivitetin dhe përbërjen mikrobiologjike të tokës; kështu që rrënjët e bimëve përdorin në mënyrë optimale burimet e tokës. Përmban: shtamin mikorizal Glomus intraradices, 400 spore aktive / gram

mikoriza nxit thithjen e ujit dhe lëndëve ushqyese nga toka, dhe veçanërisht fosforit

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

1 g për rrënjë gjatë mbjelljes ose transplantimit. Për efekt më të mirë, spërkatni rrënjët e zhveshura kur transplantoni.