Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES VAPORTEK Disk Vaportek EZ Neutral 6g - disk aromatike për aroma të forta

Disk Vaportek EZ Neutral 6g - disk aromatike për aroma të forta

Çmimi: 886.00lek
  • Kodi:
    409
  • Pesha:
    0.000 kg

Disku neutralizues i lëvizshëm, përmban 52 vajra esencialë natyralë dhe esenca.

Molekulat e substancës aktive të lëshuara në ajër lidhen me molekulat e erës, në mënyrë që ajo të bëhet plotësisht e panjohur për shqisën tonë të nuhatjes. EZ-Dis ks janë projektuar për përdorim me sistemet EZ-Twist dhe Vaportronic

• Çdo disk trajton afërsisht 57 m3
• Disqet jo toksike dhe të biodegradueshme zgjasin deri në 30 ditë
• Ideale për dhoma ku kërkohet neutralizimi i vazhdueshëm në rast se aroma e padëshiruar është konstante
• Projektuar kryesisht për përdorim rezidencial, jo industrial

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë