Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES VAPORTEK Vaportronic - pajisje për aromatizimin e dhomës

Vaportronic - pajisje për aromatizimin e dhomës

Çmimi: 13,394.00lek
  • Kodi:
    408
  • Pesha:
    0.350 kg

Zgjidhjet unike teknologjike të Vaportek për trajtimin dhe deodorizimin e ajrit janë përdorur gjerësisht në mbarë botën që nga viti 1979.

Me një formulë thelbësore të sigurt, efektive dhe natyrale, Vaportek është opsioni ideal për të gjetur një zgjidhje të qëndrueshme ndaj aromave të padëshiruara. Vaportronic është një njësi elektronike muri, e pajisur me një ventilator të heshtur , i cili mundësohet nga një bateri standarde D 1.5V. Me ndihmën e një vidhe të vogël mund të rregullohen pafundësisht intervale të ndryshme, duke filluar nga: 1 minutë rrotullim - 1 minutë heshtje deri në 1 minutë rrotullim - 30 minuta heshtje.

Vaportronic mund të mbushet me maksimum 5 disqe 6 ose 12 gram ose një neutralizues. Mund të përdorni një skemë rrotullimi, duke përdorur një disk çdo 15 ose 30 ditë derisa të plotësohen të gjitha vendet. Më pas, thjesht mund të zëvendësoni diskun më të vjetër me një të ri dhe në këtë mënyrë mund të arrini një furnizim të vazhdueshëm dhe të qëndrueshëm të substancës aktive.

Karikuesi opsional, së bashku me intervalin e çelësit dhe pavarësinë e rrjetit, siguron një erë të përsosur në dhomat deri në 60 m2.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë