Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KLONIMI / RRËNJËZIMI Propagatoret ROOT IT MINI SERE - perhapues

ROOT IT MINI SERE - perhapues

Çmimi: 1,151.00lek
  • Kodi:
    407
  • Pesha:
    0.500 kg

Mini serë për mbirje dhe prerje, duke i dhënë fillimin më të mirë bimëve tuaja, duke u ofruar atyre një mjedis optimal.

Lagështia kontrollohet nga vrima të rregullueshme në pjesën e sipërme të kapakut. Mbulimi i lartë siguron më shumë volum, gjë që lejon prerjet të qëndrojnë më gjatë në mënyrë që ato të jenë më të forta përpara shartimit.

Përmasat: 55x34x20

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë