Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KLONIMI / RRËNJËZIMI Mjetet e mbirjes / klonimit ROOT IT - blloqe torfe për mbirje

ROOT IT - blloqe torfe për mbirje

Çmimi: 1,640.00lek
  • Kodi:
    406
  • Pesha:
    0.000 kg

Pako me 50 grumbuj mbjelljesh me strukturë sfungjore natyrale

Rezultate të shkëlqyera mbirjes pa përdorimin e torfe. 100% e biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin. Ai përmban mikroelemente dhe mikroorganizma të nevojshëm që mbështesin mbirjen dhe rritjen fillestare të copave.

Përdorni ROOT!T për rrënjosje të shëndetshme fillestare, e cila premton rritje shpërthyese të bimëve tuaja! Përdoreni për shumim, pastaj mbillni direkt në NFT, lesh mineral dhe tokë.

Vrima e dyfishtë e projektuar posaçërisht si për prerjet ashtu edhe për farat.
Pjesa e sipërme e gjerë është në thellësi të përsosur për shumicën e farave, e projektuar për një gjerësi specifike.Stacioni garanton krijimin e një mikroklime ideale të lagësht rreth farës dhe mbështet mbirjen e shpejtë të farave.

Për prerjet, ekziston një vrimë e dytë që e mban fort prerësin, ndërsa vrima e parë do të thithë sasinë ideale të Xhel ROOT! për rrënjosje - për të mbështetur zhvillimin e shpejtë të rrënjës.

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë