Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KLONIMI / RRËNJËZIMI Mjetet e mbirjes / klonimit Grodan / Cultilen 40x40x40mm - bllok për mbirjen e leshit mineral

Grodan / Cultilen 40x40x40mm - bllok për mbirjen e leshit mineral

Çmimi: 32.00lek
  • Kodi:
    35
  • Pesha:
    0.500 kg

Blloqet e rritjes Grodan janë të pajtueshme me blloqet kultivuese dhe mund të futen në masën shkëmbore ose të shartohen në një bazë tjetër.

Rritja e bimëve me blloqe Grodan është e lehtë. Blloqet janë krijuar për t'u përshtatur së bashku. Sistemet Grodan Single Block (SBS) dhe AO Growing Block janë në dispozicion në dy madhësi (40x40x40mm ose 75x75x65mm)

Gjithmonë sigurohuni që të zgjidhni madhësinë e duhur të vrimës ( 27 ose 40 mm). Blloqet e rritjes mund të shartohen si një insert, substrat tjetër ose direkt në një sistem rritjeje.

Si të përdorni:

Përdorimi i Gro-Blloqeve

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë