Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KLONIMI / RRËNJËZIMI Mjetet e mbirjes / klonimit Grodan / Cultilen 75x75x65mm - bllok për mbirjen e leshit mineral

Grodan / Cultilen 75x75x65mm - bllok për mbirjen e leshit mineral

Çmimi: 65.00lek
  • Kodi:
    34
  • Pesha:
    0.500 kg

Blloqet e kultivimit të Grodanit janë të pajtueshme me blloqet e kultivimit dhe mund të futen në masën shkëmbore ose të shartohen në një substrat tjetër.

Rritja e bimëve me blloqe Grodan është e lehtë. Blloqet janë krijuar për t'u përshtatur së bashku. Grodan Single Block Systems (SBS) dhe blloqet e rritjes AO disponohen në dy madhësi (40x40x40mm ose 75x75x65mm) Gjithmonë sigurohuni që të zgjidhni madhësinë e duhur të vrimës (27 ose 40mm). Blloqet e rritjes mund të shartohen si një insert, substrat tjetër ose direkt në një sistem rritjeje.

Mënyra e përdorimit:

Përdorimi i Gro-Blloqeve

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë