Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KLONIMI / RRËNJËZIMI Mjetet e mbirjes / klonimit TAVAKA Grodan / Cultilene - tabaka me 150 blloqe për mbirjen e leshit mineral

TAVAKA Grodan / Cultilene - tabaka me 150 blloqe për mbirjen e leshit mineral

Çmimi: 1,200.00lek
  • Kodi:
    33
  • Pesha:
    0.500 kg

Leshi i gurit Grodan ofron shumë shtesa për kultivimin profesional, si kontrolli i plotë mbi nevojat e bimëve, rendimenti maksimal dhe përfshirja e lehtë e këtij komponenti në mjedisin e rritjes.

 

Leshi i gurit Grodan u ofron bimëve proporcione konstante dhe perfekte të ujit dhe ajrit dhe është plotësisht i lirë nga suplementet ushqimore, në mënyrë që çdo kulturë të marrë, sipas nevojave të saj specifike, një përzierje të caktuar të suplementeve ushqimore.

 

Rritja e bimëve me blloqe grodan është e lehtë. Blloqet janë krijuar për t'u përshtatur së bashku. Blloqet e rritjes mund të shartohen si një insert, substrat tjetër ose direkt në një sistem rritjeje. Dimensionet: lartësia e bllokut - 4 cm / diametri i bllokut - 2.5 cm

Madhësia e tabakasë: 30x52 cm.

 

Përmbajtja:

-150 blloqe

- Tabaka plastike

 

Procesi i klonimit, si dhe procesi i rrënjëzimit, janë dy faza delikate në ciklin jetësor të bimëve, prandaj është një detyrë e rëndësishme për kultivuesit që të zgjedhin produktet dhe teknologjinë e duhur për të siguruar rezultate të shkëlqyera.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë