Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hy-Pro HY - PRO SPRAYMIX 500ml - stimulues i vitalitetit dhe imunitetit

HY - PRO SPRAYMIX 500ml - stimulues i vitalitetit dhe imunitetit

Çmimi: 3,595.00lek
  • Kodi:
    371
  • Pesha:
    0.000 kg

HY-PRO Spraymix është projektuar për bimët që preferojnë lagështi më të lartë, e cila është e vështirë të sigurohet, veçanërisht për kultivimin e brendshëm.

Përmban vetëm komponentë me cilësi të lartë. Produkti është unik në përbërjen e tij, dhe efekti pozitiv raportohet menjëherë pas përdorimit. HY - PRO Spraymix stimulon bimën të krijojë rezistencë në mënyrë natyrale, ndaj ndikimeve të jashtme negative, veçanërisht në rast të lagështirës së pamjaftueshme, pluhurit, rrezet e tepërta të diellit. Mbështet dhe stimulon formimin e masës së re gjethe. Efekti pozitiv i përdorimit të tij vihet re menjëherë pas spërkatjes

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

HY-PRO është një prodhues dhe furnizues i substrateve, plehrave dhe aditivëve të cilësisë së lartë për lule dhe bimë. Për rritje të këndshme kompakte dhe lulëzim të harlisur, HY-PRO ofron një seri unike produktesh. Ato bazohen në kërkime intensive dhe më shumë se tridhjetë vjet përvojë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Ne rekomandojmë përgatitjen e një përzierjeje me ujë në një raport 1: 200 ose 5 ml (1 lugë çaji) Spraymix për litër ujë.

Shkundni fuqishëm dhe spërkatni gjethet. Përdorni llakun e përfunduar Spraymix në një kurs trajtimi, pasi përbërja mund të ndryshojë pas njëfarë kohe.