Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi VAZO TexPot 25L Bardhë - vazo gjeotekstili

TexPot 25L Bardhë - vazo gjeotekstili

Çmimi: 526.00lek
  • Kodi:
    366
  • Pesha:
    0.100 kg

E bërë nga gjeotekstili i riciklueshëm i polipropilenit, vazo TEXPOT përmirësojnë furnizimin me oksigjen në rrënjë dhe sigurojnë kullimin optimal të ujit të tepërt nga nënshtresa.

 

Parandaloni zhvillimin e rrënjëve "rrethuese". Ato janë të përshtatshme për të gjitha llojet e nënshtresave dhe metodave të kultivimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë