Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi VAZO TexPot 15L Bardhë - vazo gjeotekstili

TexPot 15L Bardhë - vazo gjeotekstili

Çmimi: 395.00lek
  • Kodi:
    365
  • Pesha:
    0.100 kg

 

E bërë nga gjeotekstili i riciklueshëm i polipropilenit, vazot TEXPOT përmirësojnë furnizimin me oksigjen në rrënjë dhe sigurojnë kullimin optimal të ujit të tepërt nga nënshtresa.

Parandaloni zhvillimin e rrënjëve "rrethuese". Ato janë të përshtatshme për të gjitha llojet e nënshtresave dhe metodave të kultivimit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë