Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E RRITJES Termocentrali 400W MH - llambë metal-halide për bimësi

Termocentrali 400W MH - llambë metal-halide për bimësi

Çmimi: 4,530.00lek
 • Kodi:
  336
 • Pesha:
  0.232 kg

Llambë haloride metalike, e përshtatshme për bimët në fazën vegjetative

 

 

Lidhja me mbytet 400 W. 1 0% më shumë dritë se llambat standarde haloride metalike! Rrezatim i përmirësuar në spektrin blu për rritje të fuqishme.

 

 

- 38,000 lm

- 4000 K

- jeta 10,000 orë

- 12 muaj garanci

 

 

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. (MH) shpërndajnë dritën në spektrin blu dhe kjo i bën ato ideale për rritjen vegjetative gjatë gjithë fazës .

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

KUJDES : Këto udhëzime duhet të ndiqen për të shmangur lëndimet, dëmtimet ose aksidentet e mundshme. Prodhuesi i kësaj llambë nuk është përgjegjës për keqfunksionimet, dëmtimet, djegiet ose zjarret e shkaktuara nga mosndjekja e udhëzimeve të mëposhtme.

 • Përdorni llambën me pajisje elektrike të përputhshme.
 • Përdorni vetëm mbytëse të miratuara nga UL dhe CSA. Mbajeni llambën në kontakt të drejtpërdrejtë me shiun, shiun ose borën për të shmangur thyerjen për shkak të ndryshimeve të temperaturës.
 • Instaloni llambën fort, por pa forcë të tepërt në mbajtëse për të reduktuar dridhjet.
 • Mos përdorni forcë të tepërt për të parandaluar thyerjen e llambës. Kjo është një llambë e izoluar me vakum dhe mund të shpërthejë.
 • Zëvendësoni llambën nëse është gërvishtur, plasaritur ose dëmtuar.
 • Fikeni llambën dhe lëreni të ftohet përpara se të lëvizni për të shmangur goditjet e mundshme elektrike ose djegiet. Si masë paraprake, përdorni syze kur instaloni ose hiqni llambën.
 • Zëvendësoni llambën në fund të ciklit të saj të jetës.

Llamba pajiset me garanci per defekte per nje periudhe 1 vit nga data e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, pajisja mund t'i kthehet shitësit me vërtetimin e blerjes (faturën). Nëse zbulohet një defekt, ai do të riparohet ose zëvendësohet.

Kjo garanci NUK mbulon keqpërdorimin e pajisjes, dëmtimet aksidentale (rënia, lagja), riparimet nga persona të paautorizuar.