Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi RREGULLATORËT PH HESI PH + 1L - rregullator për rritjen e Ph

HESI PH + 1L - rregullator për rritjen e Ph

Çmimi: 1,188.00lek
  • Kodi:
    334
  • Pesha:
    1.577 kg

Hesi pH Plus është një rregullator që rrit nivelin e pH në tretësirën ushqyese.

Niveli i pH në tretësirat ushqyese është shumë i rëndësishëm. PH shumë i lartë çon në formimin e komponimeve të patretshme, dhe pH shumë i ulët çon në dëmtimin e rrënjëve.

Rregullatorët e pH janë produkte të rëndësishme në grooving, funksioni i tyre është të ulin dhe rrisin pH në fazat e rritjes dhe lulëzimit, pas matjes paraprake me një pajisje të përshtatshme (pH tester).

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:

- Vlera optimale e pH: 5,8 - 6,2;

- Matni vlerën e pH pasi të keni shtuar të gjithë përbërësit e plehut;

- Nëse vlera është shumë e ulët, shtoni Hesi PH + për ta korrigjuar;
 
- Nëse jeni duke përdorur një rregullator për herë të parë, duhet t'i afroheni gradualisht vlerës optimale (nëse është e nevojshme, me pika);
 
- Më pas kushtojini vëmendje shumës përfundimtare dhe nëse mund të ketë nevojë të aplikohet sërish më vonë.