Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Aptus Plant Tech APTUS All-In-One 100g - pleh grimcuar për rritje dhe lulëzim

APTUS All-In-One 100g - pleh grimcuar për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 43,524.00lek
  • Kodi:
    323
  • Pesha:
    0.100 kg

Pleh organik i granuar me veprim të vonuar!

 

All-in-One siguron ushqim të plotë për zhvillimin e bimës për 10-12 javë. Për një periudhë më të gjatë rritjeje, mund të shtohet një sasi shtesë. All-in-One përmban sasi të mjaftueshme të ushqyesve thelbësorë, plus magnez dhe squfur, elemente gjurmësh të përtypur organikisht (boroni, hekuri, mangani, zinku) dhe L-aminoacidet për të stimuluar bimët gjatë një periudhe të gjatë.

 

N-P-K-Mg-S: 5-6-13-2-10

Mund të aplikohet drejtpërdrejt kur gërmohet ose transplantohet, ose spërkatet rreth bimës më vonë.

 

Aptus Plant Tech siguron produkte cilësore. Metoda e tyre bazohet në një metodologji parandaluese për bimën, lidhur me dëmtuesit dhe problemet mjedisore. E thënë thjesht, për të shmangur problemet para se të bëhen probleme.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Periudha e shkurtër e rritjes: (3 muaj) Përdorni 50-100 gram për bimë gjatë mbjelljes (si përzierje me tokën ose të spërkatur sipër).

 

Periudha e gjatë e rritjes: (6 muaj) Përdorni 50-100 gramë për bimë gjatë mbjelljes (si përzierje me tokën ose e spërkatur sipër), më pas aplikoni një dozë shtesë pas 2 muajsh (spërkatur sipër ose në ujin që ujisni).

 

 

Jetëgjatësia 3 vjet nëse ruhet në kushte të thata / të freskëta.