Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi KONTROLLI I PESTICIDEVE Cordalene / BIOTHUR 30ml - bioinsekticid kundër krimbave dhe larvave

Cordalene / BIOTHUR 30ml - bioinsekticid kundër krimbave dhe larvave

Çmimi: 1,193.00lek
  • Kodi:
    322
  • Pesha:
    0.050 kg

KUNDËR VEMJEVE DHE LARVEVE

Bacillus thuringiensis është një bakter gram-pozitiv që gjendet në tokë dhe bimë; Përdoret për mbrojtjen biologjike të bimëve që nga viti 1938. . Gjatë riprodhimit lëshon një substancë C-endotoksine me veprim insekticid, e cila është shumë toksike për larvat e insekteve, por jo për vertebrorët.

Është i përshtatshëm për kontrollin e vemjeve të të gjithë dëmtuesve të klasës Lepidoptera (Lepidoptera, fluturat). Veçanërisht efektive për nxjerrjen e molës (Tuta absoluta), mbulesës së natës së pambukut (Helicoverpa armigera) dhe të tjera.

Nëse përdoret siç duhet, rreziku për bletët është minimal. Disa orë pas gëlltitjes, vemjet ndaluan së ushqyeri dhe u paralizuan dhe shpejt vdiqën. Çdo lloj insekti ka një ndjeshmëri të ndryshme ndaj përgatitjes.

Dëmtuesit që mund të prekin bimët tuaja përfshijnë: afidet, marimangat, milingonat, mizat e bardha, myku i bardhë pluhur / myku i bardhë pluhur, kalbja, madje edhe gjitarët si minjtë! Ndërsa disa dëmtues jetojnë në tokë, të tjerët transmetohen / lindin në ajër. Problem i madh mund të jetë edhe myku.Për të luftuar këta dëmtues nevojiten produkte të specializuara!

Insekticidet janë agjentë kimikë ose biologjikë për të kontrolluar insektet e dëmshme - aphidet, mizat e zeza, krimbat dhe larvat, thrips, miza të bardha, brumbuj, morrat e drurit, milingonat, etj. Ato janë të synuara ose me spektër të gjerë .

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

1,5-2 ml / L për spërkatjen e gjetheve. Mos përdorni me helme kimike! Për rezultate më të mira - spërkatni në mbrëmje.

Mënyra e përdorimit: Kordalen mund të aplikohet me spërkatje normale, tokësore ose ajrore, në një dozë 1,5 - 2 ml për 1 litër, e holluar në ujë të mjaftueshëm për të mbuluar në mënyrë të barabartë të gjithë gjelbërimin e bimëve të infektuara. Koha më e mirë për ta aplikuar është në fillim të zhvillimit të larvave.

PËR TË MARRE REZULTATET MË TË MIRË, SHKENDËNI ENERGJINË E KONTEJERËS PARA PËRZIERJES SË PRODUKTIT ME UJIN DHE KUR PËRZIERJA ËSHTË GATI NË ENERËN NË ENS

PAPATITSHMËRIA: produkti përmban vaj në përbërjen e tij. Nuk duhet të përdoret me asnjë produkt tjetër që mund të ndryshojë qëndrueshmërinë e sporeve. Në rast të përzierjes me produkte të tjera, kryeni një test përputhshmërie të korrjes. Në çdo rast, shmangni kushtet ekstreme mjedisore.