Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL Roll petë BW (0.07 mm) 25m

Roll petë BW (0.07 mm) 25m

Çmimi: 5,926.00lek
  • Kodi:
    26
  • Pesha:
    0.500 kg

Fletë me dy shtresa për brazdë.

 

 

E bardha për të rritur dritën në dhomën e rritjes, e zezë për të zvogëluar dritën e jashtme. I sigurt për ushqim. I sigurt për bimët, produkt. E garantuar për të mos rrjedhur gazra.

 

Dimensionet:

 

- 2 metra e gjerë

- 25 metra e gjatë.

 

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një opsion ideal për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletëve është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë