Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE RFX-1- lesh mineral me shumicë 50L

RFX-1- lesh mineral me shumicë 50L

Çmimi: 3,292.00lek
  • Kodi:
    306
  • Pesha:
    3.000 kg

RFX-1 është një substrat i ri dhe inovativ për rritjen e bimëve në vazo.

RFX-1 është një përzierje e thekoneve të leshit mineral (leshi i tokës) dhe thekoneve PU. Infeksioni me sëmundje dhe kërpudha është i përjashtuar, pasi RFX-1 nuk përmban materiale të ricikluara. Leshi i tokës në përzierje përmban vetëm bazë minerale, lidhëse (me ECOSE), pa acetilate dhe formaldehid. Jeta organike e nevojshme për zhvillimin e fortë dhe energjik të uzinës i shtohet gjithashtu përzierjes RFX-1 gjatë procesit të prodhimit. Si një substrat, ai përmban kombinimin e duhur të leshit mineral dhe thekoneve PU, dhe ka përmasa ideale të ujit dhe ajrit.

RFX-1 është i përshtatshëm për t'u përdorur me ujitje me pika, të gjitha llojet e ujitjes me ujë dhe ujitje me dorë, dhe siguron që bimët të rriten shëndetshëm që nga dita e parë.

Përparësitë:

- Lesh kimiko-mineral, falë teknologjisë ECOSE

- Materiale të reja, nuk përmban materiale të ricikluara

- Jeta organike e tokës që nga dita e parë

- pH dhe EC neutral

- Lehtë për t'u përdorur

- I pershtatshem per ujitje manuale, ujitje automatike dhe te gjitha llojet e hidro.

- I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëndëve ushqyese

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë