Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE Plagron Royal Mix 50L - Tokë shumë e pasuruar

Plagron Royal Mix 50L - Tokë shumë e pasuruar

Çmimi: 2,560.00lek
  • Kodi:
    302
  • Pesha:
    15.000 kg

Royal Mix është një mjedis i lehtë, eterik, i rritjes së dheut, shumë i pasuruar me një përbërje tërësisht organike!

EC: 1.8 - 2.2

pH: 5,8 - 6,2

NPK: 1-2-1

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Plagron Royal-mix është një përzierje e llojeve më të mira, të zgjedhura me kujdes të torfe, përmban lloje të ndryshme fibrash dhe perlite, gjë që çon në lehtësi dhe nivele të larta oksigjeni. Plagron siguron rritje të fuqishme të bimëve dhe rrit mbajtjen e ujit. Plagron Royal përmban një kombinim të zgjedhur me kujdes të plehrave organikë që plotësojnë të gjitha kërkesat ushqyese të bimëve për të gjithë ciklin. Plagron është unik sepse plehrat në të lëshohen pikërisht kur bima ka nevojë për to. Mos shtoni pleh për 6 javët e para.