Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES ONA Liri i freskët ONA GEL 732 g - neutralizues i aromave të forta

Liri i freskët ONA GEL 732 g - neutralizues i aromave të forta

Çmimi: 2,921.00lek
  • Kodi:
    218
  • Pesha:
    1.100 kg

Xhel ONA është një nga produktet më të njohura për heqjen e plotë të aromave.

Përzierja e veçantë e ONA është rezultat i një pune shumëvjeçare në këtë fushë, si dhe futja e elementëve të ndryshëm novatorë në të për të arritur një produkt me veti të shkëlqyera dispersioni. Agjenti neutralizues i aromës lëshohet në mënyrë të kontrolluar, kështu që çdo pikë e këtij produkti të shkëlqyer optimizohet plotësisht. I përshtatshëm për një dhomë prej 23 m2, në varësi të temperaturës - deri në 90 sq.m. m.

Është një neutralizues i aromës në formën e një xheli dhe avullon natyrshëm. Është një formulë komplekse e vajrave esencialë - e përshtatshme për qëllime industriale, por ende plotësisht e sigurt për shtëpi dhe biznes dhe është absolutisht e padëmshme për njerëzit, kafshët shtëpiake dhe bimët. Aroma: liri i larë.

Kohëzgjatja e veprimit: nga 4 deri në 6 javë Për përdorim të zgjatur dhe në varësi të nevojave, mund të hapni vrima në kapakun e produktit, ose ta hiqni atë nga paketimi.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë