Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES ONA ONA PRO Xhel 732 g - neutralizues i aromave të forta

ONA PRO Xhel 732 g - neutralizues i aromave të forta

Çmimi: 2,921.00lek
  • Kodi:
    217
  • Pesha:
    0.000 kg

ONA Gel është një nga produktet më popullore për heqjen e plotë të odour.

 

Përzjerja e veçantë e ONA-s është rezultat i viteve të punës në këtë fushë, si dhe në marrjen e elementëve të ndryshëm inovativë në të në mënyrë që të arrihet një produkt me cilësi të shkëlqyera dispersioni. Agjenti neutralizues i nuhatjes lirohet në mënyrë të kontrolluar, në mënyrë që çdo pikë e këtij produkti të shkëlqyer të optimizohet plotësisht. E përshtatshme për dhomën 23 sq.m., në varësi të temperaturës - deri në 90sq.m. M.

 

Është një neutralizues i aromës në formë xheli dhe avullon natyrshëm. Ajo është një formulë komplekse e vajrave thelbësore - e përshtatshme për qëllime industriale, por ende plotësisht e sigurt për shtëpi dhe biznes dhe është absolutisht e padëmshme për njerëzit, kafshët shtëpiake dhe bimët. Aroma: neutrale.

 

Kohëzgjatja e veprimit: nga 4 deri në 6 javë.Për përdorim më të gjatë dhe në varësi të nevojave, ju mund të shponi vrima në kapakun e produktit, ose ta hiqni atë nga paketa.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë