Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES ONA Liri i freskët ONA BLOCK 170 g - neutralizues i aromave të forta

Liri i freskët ONA BLOCK 170 g - neutralizues i aromave të forta

Çmimi: 1,641.00lek
  • Kodi:
    216
  • Pesha:
    0.250 kg

ONA eliminon aromat nga ajri, në mënyrë të pastër dhe efektive.

Produktet ONA janë të padëmshme për mjedisin dhe njerëzit dhe janë të lehta për t'u përdorur. Erërat kanë frikë nga fuqia e ONA-s! E aplikueshme për çdo shtëpi, kuzhinë, makinë. Nëse jetoni me një duhanpirës, kafshë shtëpiake ose fëmijë, ONA largon aromat e padëshiruara. Një mënyrë e shpejtë dhe e përshtatshme për t'u marrë me të gjitha llojet e aromave në shtëpi. Thjesht hapni kapakun ose hiqni bllokun nga kutia.

Pra do të jetë efektiv për rreth 4 javë; për të zgjatur këtë periudhë - mbyllni kapakun. ONA nuk është një aromë; në mënyrë aktive heq aromat. Molekulat ONA reagojnë kimikisht me aromat e pakëndshme duke i neutralizuar ato. Aroma: liri i larë.

Kohëzgjatja e veprimit: nga 4 deri në 6 javë Për përdorim të zgjatur dhe në varësi të nevojave, mund të hapni vrima në kapakun e produktit, ose ta hiqni atë nga paketimi.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë