Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AROMATIZUES ONA ONA BLOCK Kristal Polar 170 g - neutralizues i aromave të forta

ONA BLOCK Kristal Polar 170 g - neutralizues i aromave të forta

Çmimi: 1,641.00lek
  • Kodi:
    215
  • Pesha:
    0.250 kg

ONA eliminon aromat nga ajri, në mënyrë të pastër dhe të efektshme.

 

Produktet ONA janë të sigurta për mjedisin dhe njerëzit dhe janë të lehta për t'u përdorur. Aromat kanë frikë nga fuqia e ona- s! E zbatueshme për çdo shtëpi, kuzhinë, makinë. Nëse jeton me një duhanpirës, kafshë shtëpiake ose foshnjë, ona heq aromat e pajaduara. Një mënyrë e shpejtë dhe e volitshme për të trajtuar të gjitha aromat në shtëpi. Vetëm hape kapakun ose hiqe bllokun nga kutia.

 

Kështu, ajo do të jetë efektive për rreth 4 javë; për të zgjatur këtë periudhë - të krijojë kapakun. ONA nuk është një freskues ajri; heq në mënyrë aktive aromat. Molekulat ONA reagojnë kimikisht me erë të pakëndshme duke i neutralizuar ato. Aroma: detergjent.

 

Kohëzgjatja e veprimit: nga 4 deri në 6 javë.Për përdorim më të gjatë dhe në varësi të nevojave, ju mund të shponi vrima në kapakun e produktit, ose ta hiqni atë nga paketa.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë