Menu
Profili
Gjuhe

Libra Hydro Boxing

Çmimi: 658.00lek
  • Kodi:
    19
  • Pesha:
    0.500 kg

Libra Hydro Box është krijuar për të mbajtur blloqe të rritjes dhe kokosit.

 

 

E bërë nga plastika e rëndë, e cila është shumë e qëndrueshme! Ato janë të pajisura me tuba uji për kullimin, të cilët mund të lidhen me një tub kryesor ose mund të kullojnë direkt në kanal. Përdorni 4-5 tabaka për m2.

 

  • 102 cm x 10 cm x 18 cm
  • kullues

 


Hydroponic - sistemet janë sisteme kultivimi që përdorin vetëm guralecë hidro për të mbështetur rritjen. Nuk nevojitet tokë e veçantë ose leshi i veçantë. Rrënjët zhvillohen në një përzierje ajri dhe uji, në mënyrë që të mbjellat hidrike të mos përballen me problemet e zakonshme.

 

 

Në kombinim me suplemente speciale hidroponike, këto sisteme ndihmojnë për të marrë një korrje shumë të mirë dhe rritje të shpejtë. Për shkak se leshi i gurit nuk përdoret dhe sistemet hidroponike thithin pak ujë dhe pleh, ato janë shumë ekonomike dhe miqësore me mjedisin! Në fakt, Aguasystems përbëhen nga dy enë të vendosura njëra brenda tjetrës. Në enën e sipërme bima mbillet në guralecët hidro, ndërsa në atë të poshtme rrënjët spërkaten me tretësirë ujore plehëruese për të siguruar kombinimin e ujit, plehut dhe ajrit.

 

Me ndihmën e një kontrolluesi është e mundur të lidhni disa sisteme akua dhe ferma uji.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë