Menu
Profili
Gjuhe

Sistemi i ujitjes me pika GIB për 20 bimë

Çmimi: 5,926.00lek
  • Kodi:
    16
  • Pesha:
    0.500 kg

Ideale për ndërtimin e kompleteve dhe sistemeve hidroponike shtëpiake.

 
 
 
 
Lartësia e thithjes së ujit mund të jetë maksimale. 0,5 m, dhe distanca horizontale me bimët mund të jetë max.1 m. Ju mund të përdorni pompën e vogël RP PUMP të përfshirë në ujë të ëmbël ose det si një pompë qarkulluese për filtrat biologjikë. Pompa duhet të zhytet plotësisht në ujë për të arritur diametrin maksimal të rrymës së ujit. Pompa është e pajisur me një kabllo H03VVH-2F afërsisht 1,80 m të gjatë, në përputhje me CE.
 
 
 
 

Sistemi i Ujitjes 20:

 

- për zona të vogla
 
- ideale për 20 bimë
 
- Lartësia maksimale e rregullueshme e thithjes 0,5 m
 
-pompë 400L/h
 
-injektorë për ujitje - 20 copë.x 1m
 
- Distanca maksimale horizontale 1 m
 
 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë