Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi POMPAT POMPAT E UJIT POMPË RP Pompë RP-400 Micra - pompë uji

Pompë RP-400 Micra - pompë uji

Çmimi: 2,626.00lek
 • Kodi:
  160
 • Pesha:
  0.198 kg

Pompa e qarkullimit RP është një nga pompat e qarkullimit më të përdorura.

Modelet e pompave të qarkullimit RP janë plotësisht të zhytura dhe janë të përshtatshme për shumë aplikime. Këto pompa janë jashtëzakonisht të besueshme. Ato plotësojnë standardet ndërkombëtare dhe madhësia e tyre kompakte i lejon ato të instalohen lehtësisht, edhe në hapësira më të vogla.

Qarkulluesit janë lidhje zorrësh me dimensione 13 mm dhe 20 mm dhe janë të lidhur me një rregullator të ndryshueshëm të rrjedhës. Këto pompa qarkulluese janë të lehta për t'u mirëmbajtur dhe vijnë me një kabllo 1,5 metër.

Pompat RP 400 L / orë kanë një kapacitet prej 400 litrash në orë.

 • Shpejtësia e rrjedhjes: 400 L / orë
 • Lartësia e kolonës së ujit: 0.8 m
 • Fuqia: 5 W
 • Tensioni i hyrjes: 220 - 240V 50Hz
 • i projektuar për përdorim afatgjatë funksionon mirë me nivele të ulëta uji në rezervuar
 • rregullator i integruar i rrjedhës
 • i zbatueshëm për NFT dhe Flood-and-Drain
 • gota thithëse për ngjitje të sigurt në rezervuar

Modelet e pompave qarkulluese RP janë plotësisht të zhytura dhe të përshtatshme për shumë aplikime.Këto pompa janë jashtëzakonisht të besueshme.Pompat e ujit përdoren gjerësisht në prodhimin e bimëve dhe përdoren më shpesh në sistemet e ujitjes, rezervuarët dhe sistemet hidro.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë