Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL metër Film reflektues diamanti ECO 90 mu

metër Film reflektues diamanti ECO 90 mu

Çmimi: 460.00lek
  • Kodi:
    159
  • Pesha:
    0.500 kg

Lejon të rrisë reflektimin e dritës, duke siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt për rritje.

 

 

Me veshje PET për mbrojtje nga korrozioni dhe konsumimi I sigurt për ushqim I sigurt për bimët, produkt Nuk rrjedh gazra.

 

PARALAJMËRIM : Filmi eko argjend-bardhë përmban shtresa alumini të pastër, të cilat për këtë arsye mund të bllokojnë sinjalet ose të pengojnë sinjalet individuale, telefonat celularë, radion dhe sinjalet me brez të gjerë pa tela, nga zonat ose objektet që mbulohen/mbulohen nga këto produkte.

Gjerësia e fletës është 125 cm.

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një opsion ideal për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletëve është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë