Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi FOIL Film reflektues Roll Diamanti LIGHTITE 130 mu x 30m

Film reflektues Roll Diamanti LIGHTITE 130 mu x 30m

Çmimi: 16,461.00lek
  • Kodi:
    156
  • Pesha:
    0.500 kg

Diamanti - model i përhapur për të shpërndarë dritën në mënyrë më të barabartë.

Prodhuar për të ndihmuar në eliminimin e pikave të nxehta.

- 97% reflektim.

- Dritë 100% opak.

- Veshje PET për mbrojtje nga korrozioni dhe konsumimi.

- dimensionet: 1,25 x 1 m

Me membranë memorie për të reduktuar në mënyrë drastike efektin e rrudhosjes. I SIGURT PËR BIMËT. I SIGURTË PËR USHQIM GARANTUAR MOS LËSHON GAZRA.

Kujdes! Silver Lightite Diamond përmban alumin të pastër dhe shkakton interferencë radio.

Përballimi i dhomës së rritjes me fletë metalike është një opsion ideal për shpërndarje të barabartë të dritës brenda saj.Funksioni i fletëve është të shpërndajë/shpërndajë dritën dhe të shmangë pikat e nxehta.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë