Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE BN Coco Brick - Pllakë kokosi

BN Coco Brick - Pllakë kokosi

Çmimi: 325.00lek
  • Kodi:
    155
  • Pesha:
    0.650 kg

Çmimi për njësi për copë

 

 

Substrati i kokosit ka shumë përparësi kur bëhet fjalë për shartim të bimëve dhe është shumë i lehtë për t'u përdorur. Vlera e BE <0,4 mS/cm, vlera ideale e pH prej 5,8 , zhvillim i përsosur i rrënjëve. Substrati i kokosit kursen ujin në një nivel të lartë dhe mund të përdoret disa herë.

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

BN tullë kokosi e fibrës  së shtypur të kokosit mund të përdoret për të bërë 8-9 litra të substratit të gatshëm për përdorim të arrës së kokosit  . Vetëm shtoni 4-5 litra ujë dhe vëllimi i bllokut rritet afërsisht dhjetëfish.  Rendimentet duke përdorur substratin e arrës së kokosit shpesh janë me cilësi më të lartë dhe më të mirë se të tjerët. Substrati pastrohet plotësisht nëpërmjet pasuruesve kundër dëmtuesve dhe sëmundjeve dhe përmban shtesa të veçanta për rezultate të mira deri në rezultate të shkëlqyera!

 

Instruksionet:

- Mbushni një kovë ose depozitë me tre litra ujë

- Zhytu dhe lëre bllokun bN Koko-tullë të fryhet në ujë

- Pas rreth 30 minutash, përziejeni mirë përzierjen, pas së cilës do të keni rreth 10 litra substrat të gatshëm për përdorim.