Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE BN Coco Brick - Pako me 6 pllaka kokosi

BN Coco Brick - Pako me 6 pllaka kokosi

Çmimi: 1,740.00lek
  • Kodi:
    154
  • Pesha:
    3.900 kg

Pako me 6 copë

Substrati i kokosit ka shumë përparësi kur bëhet fjalë për shartim të bimëve dhe është shumë i lehtë për t'u përdorur. Vlera BE <0,4 mS/cm, vlera ideale e pH 5,8, zhvillim i përsosur i rrënjëve . Substrati i kokosit kursen ujin në një nivel të lartë dhe mund të përdoret disa herë.

BN Coco - tullë me fibër kokosi të shtypur, mund të përdoret për të bërë 8-9 litra substrate kokosi të gatshme për përdorim. Thjesht shtoni 4-5 litra ujë dhe vëllimi i bllokut rritet afërsisht dhjetëfish. Rendimentet duke përdorur substratin e kokosit janë shpesh më të larta dhe me cilësi më të mirë se të tjerët. Nënshtresa është tërësisht e pastruar nga pasurimet kundër dëmtuesve dhe sëmundjeve dhe përmban aditivë të veçantë për rezultate të mira deri të shkëlqyera!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Udhëzime:

- Mbushni një kovë ose rezervuar me tre litra ujë

- Zhyteni dhe lëreni bllokun e tullave BN Coco të fryhet në ujë

- Pas rreth 30 minutash përzierja përzihet mirë, pas së cilës do të keni rreth 10 litra substrat të gatshëm për përdorim.