Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Diamanti 600W - reflektor për llambë 600W

Diamanti 600W - reflektor për llambë 600W

Çmimi: 12,840.00lek
  • Kodi:
    139
  • Pesha:
    3.000 kg

Reflektori diamanti 600W

Reflektorët e diamantit janë rezultat i përvojës 15 vjeçare në grooving. Një studim laboratorik fotometrik zbuloi se reflektorët e diamantit prodhojnë një intensitet mesatar drite deri në 50% më shumë se reflektorët konvencionalë.
Reflektori Diamanti është i optimizuar për përdorim me llambë 600 vat ose 1000 vat me një mbulim prej 1,2 m2 (metra katrorë) dhe një lartësi montimi 30-50 cm mbi majat e bimës suaj.
- E përshtatshme për llambat HID 600 watts - 400 watts
- Mund të rrisë rendimentin deri në 50%
- Formë unike diamanti

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton duke përthyer dritën.Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhur nga ju.dritën direkt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë